Creëer gepersonaliseerde klantervaringen met IBM Marketing Cloud, de belangrijkste leverancier van digital marketing software.

De zeer hoog aangeschreven marketing automatiseringstools van IBM Marketing Cloud bewijzen hun diensten aan B2C en B2B marketeers in de meest uiteenlopende sectoren en meer dan 5000 merken over de hele wereld.

IBM Marketing Cloud is een cloud-based digital marketing provider die oplossingen biedt voor email marketing, lead-to-revenue management en mobile engagement. IBM Marketing Cloud biedt real-time inzicht en bevordert gepersonaliseerde interactie op basis van klantendata en gedragsgegevens, verzameld uit een scala aan bronnen.

IBM Marketing Cloud maakt uitstekende ervaringen voor klanten mogelijk, in de volledige customer journey. Voor het het leveren van analytische inzichten en het automatiseren van relevante cross-channel interacties maakt het product optimaal gebruik van onmisbare data. Als onderdeel van IBM Marketing Solutions zorgt IBM Marketing Cloud ervoor dat het gemakkelijker wordt om een pakkende klantervaring te ontwerpen voor alle applicaties, devices en tijdstippen. Zodat de resultaten van vandaag en de ambities van morgen in een stroomversnelling komen.

Bekijk onze demovideo en u komt te weten hoe u:

  • Multi-channel, geautomatiseerde interacties kunt personaliseren, zodat u in real-time relevante content kunt aanbieden
  • Sterk gepersonaliseerde ervaringen kunt realiseren, via alle kanalen
  • Meer gedragspatronen kunt destilleren uit meer bronnen
  • Gedragspatronen kunt inzetten voor het op grote schaal automatiseren van interacties
  • Marketeers mogelijkheden kunt bieden voor naadloze integratie met hoogwaardige technologische oplossingen

 

*Let op, de volgende video is in het Engels

Verzenden